Banan gnije za szybko? Jest prosty sposób. Każdy ma to w domu

Dojrzałe banany. Nie wszyscy lubią miękkie i brązowe owoce i jest sposób, żeby tak szybko nie dojrzały
Dojrzałe banany. Nie wszyscy lubią miękkie i brązowe owoce i jest sposób, żeby tak szybko nie dojrzały123RF/PICSEL
Rulony folii aluminiowej, papieru do pieczenia, folii bąbelkowej oraz papieru pakowego ułożone na pomarańczowym tle, wyraźnie widoczne tekstury materiałów.
Końcówki banana owijamy folią aluminiową lub spożywczą przezroczystą, aby ograniczyć wydzielanie etylenuLeonid Iastremskyi123RF/PICSEL

Przejrzałe banany

Zobacz również:

    Sposoby na powstrzymanie gnicia banana

    Pojedyncze owoce psują się szybciej
    Pojedyncze owoce psują się szybciejVladislav Gudovskiy123RF/PICSEL
    Sezon na truskawki w pełni. Mało brakowało, a stragany byłyby pustePolsat NewsPolsat News
    Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?